Didáctica

didactica 1

El museo disponen de una guía didáctica para trabajar los contenidos de la exposición permanente. Para poder acceder  a su contenido y descargarla es necesario estar registrado como usuario. Los docentes que no esten registrados pueden solicitar una nueva cuenta.

El Museu Comarcal de l'Horta Sud ofrece cada curso a los grupos escolares que lo visitan una programacion de actividades y talleres. Toda la información se encuentra desarrollada en la guía de actividades, que pueden descargarse en formato pdf. Para cualquier consulta o aclaración no duden en contactar con nosotros.

 

Per a poder treballar els continguts del Betlem i les tradicions populars relacionades amb la festa del Nadal, hem elaborat aquesta guia didàctica que podeu descarregar ací per a treballar amb les escoles o amb les famílies. Per a poder accedir al seu contingut i descarregar-la cal estar registrat com a usuari. Si no esteu registrats podeu sol·licitar un compte nou.

El Museu Comarcal de l'Horta Sud ofereix cada curs als grups escolar que ens visiten,  una programació d'activitats i tallers. Tota la informació es troba explicada en la guia d'activitats, que poden descarregar-se en format pdf. Per a qualsevol consulta o aclariment no dubten en contactar amb nosaltres.

El Museu Comarcal de l’Horta Sud “Josep Ferrís March” albergarà del 8 d'octubre fins el 9 de desembre de 2014,  l’exposició “ Pobles abandonats, pobles en la memòria” produïda pel Museu Valencià d'Etnologia i la Diputació de València. Des del Museu Comarcal hem apostat per acollir esta interessant mostra per a posar-la a l’abast del visitant individual i dels centres educatius de la nostra comarca, ja que pensem que es tracta d’una bona oportunitat per a aprofundir en el coneixement de la nostra història a través del nostre paisatge i del patrimoni que l'integra.

Podeu consultar la guia açí 

"UN MUSEU PER A TOTHOM 2015-2016"

El Museu Comarcal de l'Horta Sud ofereix cada any una programació d'activitats i tallers orientada als grups concertats que ens visiten. Tota la informació es troba explicada en la guia d'activitats que poden descarregar-se en format pdf. Per qualsevol consulta o aclariment, no dubten en contactar amb nosaltres.